Τσιόδρας: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσιόδρας: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα
«Η κρίση στη Μέση Ανατολή που εντάθηκε με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι το να παραμείνει η χώρα μας πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης της πολιτικής σταθερότητας στο εσωτερικό της, και αυτό καθορίζεται και από αποτέλεσμα των επικείμενων ευρωεκλογών».

«Η κρίση στη Μέση Ανατολή που εντάθηκε με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι το να παραμείνει η χώρα μας πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης της πολιτικής σταθερότητας στο εσωτερικό της, και αυτό καθορίζεται και από αποτέλεσμα των επικείμενων ευρωεκλογών», ανέφερε ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας την εκπομπή «Αταίριαστοι» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Είναι όμως και ένα ζήτημα που αφορά συνολικότερα και την Ευρώπη πρόσθεσε ο Δ. Τσιόδρας γιατί τα γεγονότα αποδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί στρατηγική αυτονομία με τη διαμόρφωση μιας κοινής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας, μέσα από πρωτοβουλίες όπως η έκδοση ενός ευρωπαϊκού ομολόγου για την άμυνα που πρόσφατα πρότεινε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Τσίοδρας σχολίασε ότι η καταδίκη της επίθεσης του Ιράν από τον κ. Κασσελάκη «εξέπληξε και το ίδιο τους το κόμμα καθώς άλλα στελέχη του βρέθηκαν σε εντελώς διαφορετική γραμμή και είναι σε αντίθεση με τη στάση του «ναι μεν αλλά» που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», κατέληξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για ένταση Ιράν - Ισραήλ: Η Ελλάδα παραμένει μία σταθεροποιητική δύναμη

Ιράν: Η Δύση να «εκτιμήσει την αυτοσυγκράτησή μας» απέναντι στο Ισραήλ

H Ρωσία ζητά από το Ιράν και το Ισραήλ «αυτοσυγκράτηση» για να αποφευχθεί περαιτέρω «κλιμάκωση»

gazzetta
gazzetta reader insider insider