Κασσελάκης: Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει- Θα ηγηθώ στις εθνικές εκλογές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει- Θα ηγηθώ στις εθνικές εκλογές
Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1000%, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την (αναμενόμενη) ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γεροβασίλη.

Την ακλόνητη πεποίθηση ότι ο ίδιος θα είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ», ο πρόεδρος του κόμματος, τονίζει ότι δεν βρίσκεται εκεί μόνο για τις ευρωεκλογές, ενώ θεωρεί βέβαιη την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1000%».

Λίγο πριν από την φημολογούμενη ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη για την διεκδίκηση της ηγεσίας και την πιθανή αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης τονίζει ότι «μόνο η βάση μπορεί να με διώξει». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει την αυτοκριτική του, τονίζοντας ότι «προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος» και πρόσθεσε ότι «έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει».

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη ανακοίνωση διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος από την κ. Γεροβασίλη, από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας στο εξωτερικό - Θα την πουλήσω

gazzetta
gazzetta reader insider insider