Μητσοτάκης για Ίμια: Η μοιραία ημέρα υπενθυμίζει σε όλους τη σημασία της αφοσίωσης στο εθνικό καθήκον

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για Ίμια: Η μοιραία ημέρα υπενθυμίζει σε όλους τη σημασία της αφοσίωσης στο εθνικό καθήκον
Στους τρεις αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχασαν τη ζωή του πριν από 28 χρόνια στα Ίμια, αναφέρεται σε μήνυμά του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στους τρεις αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχασαν τη ζωή του πριν από 28 χρόνια στα Ίμια, αναφέρεται σε μήνυμά του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημειώνει οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί «θυσιάστηκαν στα Ίμια για την ελευθερία, την ακεραιότητα και την κυριαρχία της πατρίδας».

«Η μοιραία μέρα της 31ης Ιανουαρίου 1996 θα υπενθυμίζει σε όλους τη σημασία της αφοσίωσης στο εθνικό καθήκον» καταλήγει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δένδιας: «Έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα της πατρίδας μας»

«Έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Υπό συνθήκες αντίξοες. Με αίσθημα καθήκοντος. Και κατέθεσαν το μέγιστο αγαθό. Τη ζωή τους».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο " Χ " ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών απο το θανάσιμο τραυματισμό των Αντιναυάρχων Χριστόδουλου Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκου και του Πλοιάρχου Έκτορα Γιαλοψού οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην κρίση των Ιμίων.

Στην ανάρτηση του επισυνάπτει φωτογραφίες των τριών ηρωικώς πεσόντων γράφοντας ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΟΣ-ΓΙΑΛΟΨΟΣ Ιμια 31 Ιανουαρίου 1996 "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα «Άκτιο - Αμβρακία» ο πρωθυπουργός

Κασσελάκης προς αγρότες: «Είμαστε μαζί σας - Απολύτως δικαιολογημένος ο αναβρασμός»

gazzetta
gazzetta reader insider insider