Τσιόδρας για ομόφυλα ζευγάρια: Αυξημένη υποχρέωση των μελών του Υπουργικού να σεβαστούν συλλογική απόφαση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσιόδρας για ομόφυλα ζευγάρια: Αυξημένη υποχρέωση των μελών του Υπουργικού να σεβαστούν συλλογική απόφαση
Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έχουν αυξημένη υποχρέωση τόνισε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έχουν αυξημένη υποχρέωση σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Είναι μέλη ενός συλλογικού οργάνου. Είναι βουλευτές πολλοί απ' αυτούς, κάποιοι δεν είναι, άλλα όταν έχεις ένα συλλογικό όργανο προφανώς έχεις μια αυξημένη υποχρέωση έναντι κάποιου που δεν μετέχει», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διευκρίνισε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή σε εύθετο χρόνο με βάση το δημόσιο διάλογο που ξεκίνησε σε μια πιο οργανωμένη βάση. Πρόκειται, είπε, για ισορροπημένη πρόταση. 1ον αναγνωρίζεται δικαίωμα στον - πολιτικό – γάμο, 2ον αναγνωρίζονται τα δικαιώματα των παιδιών που ζουν σε ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν διάκριση σε σχέση με τα άλλα παιδιά.

Όσον αφορά την Εκκλησία, είπε πως «δεν είναι υπέρ του πολιτικού γάμου, όχι μόνο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά ούτε καν των ετερόφυλων».

Επανέλαβε ότι παιδιά από παρένθετη μητέρα δεν θα μπορούν να γεννιούνται. Αυτό που είχε πει ο κ. Κασσελάκης ότι «παραγγέλνω δυο παιδιά που το ένα θα είναι έτσι και αλλιώς… δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η γυναίκα ως σκεύος αναπαραγωγής», σημείωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας: Στη Βουλή τη Δευτέρα οι βεβαιώσεις προστίμων από τη ΔΙΜΕΑ

Γεωργιάδης: Σκοπός του προστίμου ήταν να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί

Χωρίς ρύζι και εκκλησάκια ο γάμος ομοφύλων - Χωρίς κορδόνια τα παπούτσια του Πρωθυπουργού - Χωρίς lifestyle η ΝΔ

gazzetta
gazzetta reader insider insider