ΣΥΡΙΖΑ: Νέος τομεάρχης Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Νέος τομεάρχης Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός
Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός.

Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός, μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού που ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά. Επίσης ορίστηκε αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Arket στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Επιδότηση 17.500 ευρώ σε νέους έως 29 ετών - Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Εθνικό πλεονέκτημα η πολιτική σταθερότητα λέει ο Κυριάκος - Απάντηση Αλέξη - Μόνος πια ο Δουδωνής στη Λέσβο αλλά που θα πάει η έδρα;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider