ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις λογικές ακροβασίες του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα Τέμπη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις λογικές ακροβασίες του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα Τέμπη
To ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής σχολίασε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Ο κ. Μαρινάκης ομολόγησε και σήμερα ότι η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά τη διάχυση ευθυνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη μέσω μιας γενικής συζήτησης για την ιστορία του σιδηροδρόμου από το 1997, την ίδια ώρα που ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έβγαζε εκ των προτέρων πόρισμα ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και ως εκ τούτου η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την προανακριτική επιτροπή που βασίζεται στη δικογραφία του Ευρωπαίου Εισαγγελέα», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τις σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Επίσης επέκρινε την αναφορά του κ. Μαρινάκη για τη νέα κυβέρνηση της Ισπανίας. «Με την αναφορά του στην ισπανική κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέτει εν αμφιβόλω τη δημοκρατική νομιμοποίηση της υπό τον πρωθυπουργό Σάντσεθ; Συμφωνεί ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον εκπρόσωπο του; Είναι αυτή η επίσημη θέση του για την κυβέρνηση της χώρας, που προεδρεύει του Συμβουλίου της ΕΕ αυτό το εξάμηνο;», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη»

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider