Μαρινάκης: Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης των προσφορών 1+1

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης των προσφορών 1+1
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τη δημοσκόπηση που αναδεικνύει την ακρίβεια ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης των προσφορών 1+1 στα σούπερ μάρκετ, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εμείς ελέγχουμε αν οι προσφορές είναι πραγματικές και δεν υπάρχει παραπλάνηση. Αλίμονο αν καταργούσαμε μια προσφορά. Εμείς θέλουμε πραγματικές εκπτώσεις, ελέγχουμε αν οι προσφορές είναι προσφορές», τόνισε.

Μεταξύ των μέτρων της κυβέρνησης φαίνεται να αποδίδει η πρωτοβουλία που αφορά τη σταθερή μείωση τιμής 5% ενώ εκτός των άλλων παρεμβάσεων, σημαντικό μέτρο αποδεικνύεται η ανάρτηση των τιμών καθώς κι οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις στις οποίες έχουν συνολικά επιβληθεί πρόστιμα 8 εκατ. ευρώ. πρόσθεσε.

Επίσης σημείωσε ότι από τα 8 εκατ. ευρώ που έχουν επιβληθεί ως πρόστιμα στις επιχειρήσεις έχουν εισπραχθεί 5 εκατ. ευρώ. «Σε δύο γνωστές εταιρείες που επιβλήθηκαν πρόστιμα, την επόμενη η μια εταιρεία έβαλε 50 νέους κωδικούς στη σταθερά τιμή 5%».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Στη δημοκρατία μας, τους πολιτικούς τους κρίνουν οι πολίτες. Προτιμούμε πάνω σε αυτό να κτίσουμε την πολιτική παρά να σχολιάζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους» και συνέχισε «ίσως επειδή έλειπαν από τη χώρα -δεν το λέω ως μομφή- δεν έχουν ενημερωθεί πόσο κακό έκανε αυτή η αντιπολιτευτική λογική, της τοξικότητας. Καλύτερα να μας πει τι θέλει να κάνει για τη χώρα, γιατί όλους αυτούς τους μήνες βλέπουμε μια εσωκομματική αντιπαράθεση».

Τέλος, αναφορικά με τη δημοσκόπηση που φέρνει δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και τη δήλωση του κ. Ανδρουλάκη που μίλησε περί συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε πρόταση για συζήτηση των παθογενειών από το 1997 και μετά με μια διαδικασία που τρέχει παράλληλα από τη δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παπαθανάσης: Με οχήματα €44,38 εκατ. ενισχύεται η Πολιτική Προστασία

Σχοινάς: Επανεξέταση της μετανάστευσης εργατικού δυναμικού - Τι χρειάζεται η Ευρώπη τώρα

ΑΑΔΕ: Ταχύτερη η έναρξη εργασιών ατομικής επιχείρησης με υλοποίηση από οποιαδήποτε ΔΟΥ

gazzetta
gazzetta reader insider insider