Μπακογιάννης: Νίκη της Αθήνας και νίκη όλων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Νίκη της Αθήνας και νίκη όλων
Παρότι αναδείχθηκε πρώτος στον Δήμο Αθηναίων, δεν συγκέντρωσε το ποσοστό εκλογής από τον Α' γύρο. Θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, απέναντι στον Χάρη Δούκα.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Πρόσθεσε ότι «όλοι δώσαμε την ψυχή μας», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους συνεργάτες του. «Θέλω να ξέρουν ένα πράγμα. Ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και ένα ταξίδι πενταετίας», συνέχισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα «μια μεγάλη νίκη», η οποία είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων.

«Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας», ανέφερε.

«Την επόμενη μια εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον το οποίο έρχεται με ορμή. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», κατέληξε στη δήλωση του ο κ. Μπακογιάνης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, παρότι αναδείχθηκε πρώτος στον Δήμο Αθηναίων, δεν συγκέντρωσε το ποσοστό εκλογής από τον πρώτο γύρο. Έτσι, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στον Χάρη Δούκα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε τον αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική

Αρναουτάκης: Για τέταρτη συνεχή φορά ο κόσμος της Κρήτης μας δείχνει την εμπιστοσύνη του

Μώραλης: Δεσμεύομαι ότι η τρίτη θητεία μας θα είναι καλύτερη από τις δύο πρώτες

gazzetta
gazzetta reader insider insider