Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»
«Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής της παράταξης» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του. Ο ίδιος αναμένεται να παραιτηθεί από την κυβερνητική του θέση από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προκειμένου να κατέλθει στις εκλογές για την Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χαρδαλιάς αποτελεί την επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής μετά από το «άδειασμα» του πρωθυπουργού στον τωρινό Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη. Ο τελευταίος διαβεβαίωσε χθες πως θα σεβαστεί την απόφαση του κόμματος και πως δεν θα «κατέβει» στις περιφερειακές εκλογές.

Νωρίτερα την Τρίτη έγινε γνωστό πως η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό το πρωί της Τετάρτης

Χωρίς γαλάζιο αντάρτικο τελικά η μάχη στην Αττική - Μια υπόθεση lose lose για όλους

Δένδιας: Αυξάνεται το πτητικό επίδομα των πιλότων των εναερίων μέσων πυρόσβεσης - Υπογράφεται άμεσα η ΚΥΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider