Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης και στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης και στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στο πλαίσιο των παρόμοιων επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός στα υπουργεία. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στις 11:00 του Σαββάτου το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των παρόμοιων επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός στα υπουργεία.

Στην Ελεύσινα

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις Μοίρες 355 και 383 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας προκειμένου να συνομιλήσει με τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών που έχουν ριχτεί στη μεγάλη μάχη των τελευταίων ημερών.

Τα πληρώματα αποτελούνται τόσο από Έλληνες πιλότους και μηχανικούς όσο και από ξένους, όπως Κροάτες, Γάλλους και Ιταλούς.

Η 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (355ΜΤΜ) έχει ως αποστολή τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης στην ελληνική επικράτεια, καθώς και την εκτέλεση αποστολών Έρευνας - Διάσωσης.

Η Μοίρα 383 έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη αλλά αναπτύσσεται στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σούπερ μάρκετ: Πάνω από 1 στους 4 κωδικούς με διψήφια πτώση τιμής - Μείωση 10% και άνω στα σχολικά

Ρεύμα: Σήμερα οι χρεώσεις των πράσινων τιμολογίων για τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για άνοδο

Τα «δώρα» της ΔΕΘ για μισθωτούς, συνταξιούχους και οικογένειες με παιδιά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider