Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα μπροστά - Να είμαστε προσγειωμένοι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα μπροστά - Να είμαστε προσγειωμένοι
«Το μπλε είναι το χρώμα της σημαίας, του ουρανού, της θάλασσας, το χρώμα της ελπίδας και της σωφροσύνης» εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζοντας πως:  «Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Σας θυμίζω ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και μετά ευρωεκλογές»

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά όλη η Ελλάδα είναι ξανά μπλε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα κομματικά στελέχη. Ξέρω πόσο κουραστήκατε όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Ο λαός μας εμπιστεύτηκε με άνετη πλειοψηφία και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε μπροστά και να βαδίσουμε στον δρόμο της προόδου και της κοινωνικής συνοχής» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, στον απόηχο του εκλογικού θριάμβου του κόμματός του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης για να προσθέσει πως: «Για πρώτη φορά η ΝΔ μετά από μια 4ετία κυβέρνησης κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της. Αυτό που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μια 10ετία. Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι στους ώμους μου είναι πολύ βαριά. Σήμερα γιορτάζουμε και αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά» διεμήνυσε.

Παράλληλα, τόνισε πως «η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη» και «έχουμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό βουλευτών που είχαμε το 2019 μόνο που η διαφορά με τον βασικό αντίπαλο είναι 24 μονάδες ενώ τότε ήταν 8» όπως συμπλήρωσε.

«Αυτή η πολιτική κυριαρχία δεν είναι σημάδι αλαζονείας, ούτε λευκή επιταγή. Ζητώ από όλους να είμαστε προσγειωμένοι. Οι πολίτες έχουν προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε. Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα εκπληρώσω τις προσδοκίες και όσων δεν μας ψήφισαν. Με γνώμονα την ενότητα θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών όπως το κάναμε και την προηγούμενη φορά» ανέφερε, δηλώνοντας πως: «Η ΝΔ απέδειξε ότι και όντας στην κυβέρνηση μπορεί να έχει το καλύτερα οργανωμένο κόμμα που απέδειξε τις δυνατότητές του».

«Το μπλε είναι το χρώμα της σημαίας, του ουρανού, της θάλασσας, το χρώμα της ελπίδας και της σωφροσύνης» εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζοντας πως: «Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Σας θυμίζω ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και μετά ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που μοίραζαν ψηφοδέλτια έξω από εκλογικό κέντρο

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρόεδρο της κυπριακής Βουλής

Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider