«Τούρκος» ο Ακάρ με τον Ερντογάν που τον «έκοψε» από το υπουργείο Άμυνας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Τούρκος» ο Ακάρ με τον Ερντογάν που τον «έκοψε» από το υπουργείο Άμυνας
Θυμωμένος με την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μην τον διατηρήσει στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, φέρεται ο Χουλουσί Ακάρ.

Μανιάτικο το έχει κρατήσει ο Χουλουσί Ακάρ στον Ταγίπ Ερντογάν το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος τον «έκοψε» από το Υπουργείο Άμυνας.

Αυτό είχε υποστηρίξει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Σεντάτ Μποζκούρτ, ο οποίος και επανήλθε σήμερα με τις νεότερες εξελίξεις, αναφέροντας πως ο Ακάρ, που πλέον έχει αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, το έδειξε με τη στάση του πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Μεχμέτ Οζχασεκί επισκέφθηκε τις προάλλες την Καισάρεια, τόπο καταγωγής του Ακάρ, μέσω του οποίου και εξελέγη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος AKP, αλλά ο πρώην υπουργός Άμυνας παρέμεινε… άφαντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Καισάρεια είχε διοργανωθεί μία τελετή υποδοχής του Οζχασεκί, στην οποία κανονικά επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Χουλουσί Ακάρ. Ωστόσο, δεν το έκανε, με τη δικαιολογία ότι… μετακόμιζε. «Η Αϊσέ Μποχιουρλέρ, εκλεγμένη βουλευτής στην Καισάρεια, επίσης δεν ήθελε να παρευρεθεί στην τελετή, αλλά τελικά πείστηκε. Ωστόσο, ο Ακάρ δεν μεταπείστηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μποζκούρτ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Σουβλάκι στα 8 ευρώ;» - Ο λογαριασμός της εγκατάλειψης;

Υποδομές: Σε ποια εμβληματικά έργα «κόβονται κορδέλες»

Ανοίγει ο δρόμος για φορολόγηση των μικροδεμάτων από Shein και Temu - Τι λέει η αγορά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider