Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό - Προσωπικό μένος για τον πρωθυπουργό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό - Προσωπικό μένος για τον πρωθυπουργό
Για δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του στο Βερολίνο.

Για δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του στο Βερολίνο.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει κατά γράμμα όσα έκανε και το 2014. Περιφέρεται ανά την Ευρώπη, συκοφαντώντας και δυσφημώντας την Πατρίδα του, κινούμενος από προσωπικό μένος για τον πρωθυπουργό και εργαλειοποιώντας τα πάντα στο όνομα των εντυπώσεων στο φανατικό του κοινό» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από το Βερολίνο.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι «η εικόνα της Ελλάδας όμως και η αντίληψη της διεθνούς κοινής γνώμης έχει αλλάξει πια» και προσέθεσε:

«Από την απόλυτη ανυποληψία του 2015-2019, η Ελλάδα του 2023 εκτιμάται διεθνώς, ως παράγοντας σταθερότητας, σε κάθε επίπεδο, και ως χώρα που συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις. Η επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο διεθνές προσκήνιο μεταφράζεται σε επενδύσεις και γεωστρατηγική ισχύ, με άμεσο όφελος για τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Lamda Development - Ελληνικό: Τι περιλαμβάνει ο πρόσφατος κύκλος πωλήσεων/deals μεγάλου βεληνεκούς - «Γεμάτα» ταμεία από οικιστικά

Τουρισμός: Νωρίς ανοίγει η σεζόν και το 2026

ΔΕΗ: Προ των πυλών το κοινωνικό ομόλογο των 5 εκατ. – Διάθεση στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider