Οικονόμου για Τσίπρα: Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών
Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, ο κ. Οικονόμου ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα.

Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης. Μιλά για δικαιοσύνη και σεβασμό του δημοσίου συμφέροντος αυτός που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο Υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μιλά για σύγχρονο και αποτελεσματικό Κράτος αυτός που έχει αναγάγει σε κορυφαία στελέχη του Υπουργούς προηγούμενων Κυβερνήσεων που ήταν οι στυλοβάτες του κρατισμού και της κομματοκρατίας.

Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του Κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Η ανεπάρκεια και η εκτεταμένη διαφθορά τα χαρακτηριστικά του αναποτελεσματικού κράτους

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τη Τζόρτζια Μελόνι - Κώλυμα για την τριμερή με τον Κόστα

gazzetta
gazzetta reader insider insider