Υπ. Υποδομών για σιδηρόδρομους: Παραλάβαμε διαλυμένη κατάσταση το 2019

Newsroom
Μοιράσου το
Υπ. Υποδομών για σιδηρόδρομους: Παραλάβαμε διαλυμένη κατάσταση το 2019
«Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς» σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχολίασε την Κυριακή δημοσίευμα της «Καθημερινής» σχετικά με την κατάσταση των σιδηροδρομικών σταθμών το 2019, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο φόντο των μεγάλων αντιδράσεων για την πρόσφατη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, «σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή", δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση.

Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου». καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Τέμπη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη και γιατί συνέβη

Γεωργιάδης για Τέμπη: Εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 1980

Βορίδης για Τέμπη: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες