Απάντηση Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛΑΣ

Newsroom
Μοιράσου το
Απάντηση Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛΑΣ
«Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ έγιναν με αξιοκρατία και μοναδικό κριτήριο να μπει τέλος σε πολυετή κατεστημένα σε κρίσιμες υπηρεσίες» σημειώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Απαντήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε την κλήση του τέως αρχηγού της ΕΛΑΣ στη Βουλή, δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Κωνσταντίνο Σκούμα.

Οι συνεργάτες του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, υπογραμμίζουν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κατ' επανάληψη έχει δείξει την απέχθεια του για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία». Ακόμα, αναφέρουν πως οι πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛΑΣ «έγιναν με αξιοκρατία και μοναδικό κριτήριο να μπει τέλος σε πολυετή κατεστημένα σε κρίσιμες υπηρεσίες που, αποδεδειγμένα, δεν έκαναν όπως πρέπει το καθήκον τους ενάντια στη διαφθορά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατ' επανάληψη έχει δείξει την απέχθεια του για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία. Έχει δαιμονοποιήσει τη δράση της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία των συνόρων και το έργο της για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, δυσφημίζοντάς την διεθνώς. Παρ' όλο που τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Και τώρα, τελείως συμπτωματικά, επαναλαμβάνει τα περί Greek mafia, αποκρύβοντας δολίως ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου τα έστειλε στη Δικαιοσύνη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, επί των ημερών του, φρόντισε με τις πλημμέλειές του να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Σε ό,τι αφορά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ έγιναν με αξιοκρατία και μοναδικό κριτήριο να μπει τέλος σε πολυετή κατεστημένα σε κρίσιμες υπηρεσίες που, αποδεδειγμένα, δεν έκαναν όπως πρέπει το καθήκον τους ενάντια στη διαφθορά. Αυτό τελικά ενόχλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από ό,τι φαίνεται και τον τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Οι πολίτες βγάζουν τα συμπεράσματα τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αιχμές του απερχόμενου αρχηγού της ΕΛΑΣ για την αποπομπή του - Βολές της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση