Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έρθει στη Βουλή ο τέως Αρχηγός της ΕΛΑΣ - Επίθεση σε Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκο

Newsroom
Μοιράσου το
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έρθει στη Βουλή ο τέως Αρχηγός της ΕΛΑΣ - Επίθεση σε Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκο
Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου, « κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Την κλήση του τέως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνου Σκούμα, στη Βουλή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των αιχμών που άφησε ο τελευταίος για την αντικατάσταση του στην ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, σημειώνεται πως «η σιωπή Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου στις σοβαρές καταγγελίες του πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Σκούμα απλά επιβεβαιώνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η σιωπή Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου στις σοβαρές καταγγελίες του πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Σκούμα απλά επιβεβαιώνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ, που μόλις πριν ένα μήνα ανανεώθηκε η θητεία του, αντικαταστάθηκε χθες ξαφνικά, αφήνοντας βαριές σκιές για τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ και μιλώντας για αντισυνταγματικές και αδιαφανείς ενέργειες και για κέντρα εξουσίας που παρεμβαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία.

Και όλα αυτά ενώ έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις για συναλλαγή και τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις της ΕΛΑΣ από τη Greek Mafia.

Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος δεν μπορούν άλλο να κρύβονται και να σιωπούν.

Για να μην υπάρχει απολύτως καμία σκιά, ο πρώην Αρχηγός κος Σκούμας πρέπει άμεσα να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει: «Δεν θα γίνω εξιλαστήριο θύμα επειδή σεβόμουν το Σύνταγμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέος Αρχηγός της ΕΛΑΣ ο Λάζαρος Μαυρόπουλος