Οικονόμου για Τσίπρα: Η κοινωνία απαιτεί αλήθειες χωρίς υποκρισία και υπεκφυγές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Η κοινωνία απαιτεί αλήθειες χωρίς υποκρισία και υπεκφυγές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Οι πολίτες θα περίμεναν σήμερα από τον κ. Τσίπρα που έχει κυβερνήσει, εκτός από κριτική, να προβεί με γενναιότητα και εντιμότητα στη δέουσα και απαιτούμενη από το βάρος των περιστάσεων αυτοκριτική», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Οι πολίτες θα περίμεναν σήμερα από τον κ. Τσίπρα που έχει κυβερνήσει, εκτός από κριτική, να προβεί με γενναιότητα και εντιμότητα στη δέουσα και απαιτούμενη από το βάρος των περιστάσεων αυτοκριτική. Αντίθετα επέλεξε, για μια ακόμη φορά, να κινηθεί στο μονοπάτι του χθες επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του κ. Σπίρτζη:

Μεγάλα κενά λόγια περί ευθύνης - με την οποία είπε ότι δεν έχει τσακωθεί - αλλά δεν έδωσε καμιά απάντηση για τις 7 παρατάσεις - καθυστερήσεις της επίμαχης σύμβασης στη διάρκεια της θητείας του», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Mega.

Αναφέρει επίσης: «Εμφάνισε στοιχεία για ένα ποσοστό δήθεν ολοκλήρωσης 68%, συγχέοντας, είτε σκόπιμα, είτε από άγνοια, πληρωμές με συστήματα που δήθεν λειτουργούσαν, όταν είναι γνωστό ότι μέχρι το 2017 είχε παραδοθεί μόλις το 32% του φυσικού αντικειμένου, μεγάλο μέρος του οποίου στη συνέχεια έπρεπε να αντικατασταθεί. Ενώ από εκεί και μέχρι το 2019 απολύτως τίποτα».

Και ο κ. Οικονόμου στη δήλωσή του καταλήγει: «Παρότι επιχείρησε μια βουτιά πολλές δεκαετίες πίσω για να μιλήσει για το κράτος, δεν είπε ούτε κουβέντα για την ανάγκη αξιολόγησης στο δημόσιο και την επιβεβλημένη ρήξη με λογικές ασυδοσίας και παλαιοσυνδικαλισμού, που επιχειρούν να κρατήσουν το ελληνικό κράτος δέσμιο των χειρότερων εποχών του.

Η κοινωνία απαιτεί αλήθειες χωρίς υποκρισία και υπεκφυγές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ποδαρικό της ΕΛΑΣ με πέσιμο στο ΠΑΣΟΚ - Ο Τσίπρας συσπειρώνει… τη ΝΔ - Οι απόντες και οι παρόντες στο Θησείο

Γιατί δεν έπεισε η Ferrari Luce

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider