Υπουργικό Συμβούλιο: Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα - Πότε ανακοινώνεται αύξηση στον κατώτατο μισθό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπουργικό Συμβούλιο: Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα - Πότε ανακοινώνεται αύξηση στον κατώτατο μισθό
Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα, έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα, έβαλε με έμμεσο τρόπο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός «έδειξε» σε εκλογές μετά το Πάσχα, δηλώνοντας ότι «έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες», αναφερόμενος περίπου σε δέκα νομοσχέδια.

Εν τω μεταξύ, οι ανακοινώσεις για νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων με σεμνό τρόπο.

Επίσης, ζήτησε από όλους να είναι παρόντες στον δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανέναν συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πρωθυπουργός, στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, δεσμεύθηκε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης στους ελληνικούς σιδηροδρόμους θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεν μπορούμε, δε θέλουμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από μία σειρά ανθρώπινων σφαλμάτων» δήλωσε ο πρωθυπουργός για την τραγωδία που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και καθώς η έρευνα για τα αίτια συνεχίζεται.

Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider