Ανεξαρτητοποιήθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανεξαρτητοποιήθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου
Αιφνιδιαστική ανεξαρτητοποίηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, όπως γνωστοποίησε η ίδια.

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η κα Αγγελική Αδαμοπούλου έκανε γνωστό πως δεν προσμετράται πλέον στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον», σημείωσε με ανάρτησή της στο Facebook η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση που της έγινε να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα της. «Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου», υπογράμμισε.

Η ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Αδαμοπούλου είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Δεκεμβρίου του 2022, ωστόσο μόλις 2 μήνες μετά, αποχωρεί.

Είχε εκλεγεί αρχικά με το ΜέΡΑ25 και είχε αποχωρήσει στις 8 Μαρτίου 2022 με αιχμές κατά του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη. Τον Δεκέμβριο είχε συναντηθεί με τον Αλ. Τσίπρα και είχαν συμφωνήσει την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσίευσή της

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης: Δεν θα συνεχιστεί η μείωση της ανεργίας αν η Ελλάδα μπει σε αστάθεια

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του, Π. Μαντά;

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στην 59η Διάσκεψη Ασφάλειας στο Μόναχο -Θα αναδείξει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας

gazzetta
gazzetta reader insider insider