Θεοδωρικάκος: Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν 183 ανεξιχνίαστες δολοφονίες - Θα συνεχίσουμε την κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ.

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν 183 ανεξιχνίαστες δολοφονίες - Θα συνεχίσουμε την κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ.
«Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, επανήλθε με βιντεοσκοπημένη δήλωση του στην θέση του περί «αμετάκλητης απόφασης του για κάθαρση στην Αστυνομία», που ξεκίνησε με τις πρόσφατες κρίσεις, ενώ επιτίθεται στον αποστρατευθέντα διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που «δεν τον ενημέρωνε για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως λέει, επί των ημερών του έμειναν ανεξιχνίαστες 183 δολοφονίες πολιτών.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των ημερών περί διαφθοράς και παρεμβάσεων στην Αστυνομία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο, για μια ακόμα φορά, για «μεθοδεύσεις και σκευωρίες» σε βάρος του ίδιου και του Υπουργείου και υπογραμμίζει ότι «η κάθαρση στην αστυνομία, είναι προτεραιότητα στην πράξη».

«Η κάθαρση στην αστυνομία, για μας είναι προτεραιότητά στην πράξη. Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, της οποίας ο Διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό, για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν και ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς. Είναι αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση, παρά τις μεθοδεύσεις εναντίον μας και τις σκευωρίες. Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες. Παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη δήλωσή του

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider