Μπέος για Καϊλή: Την έβλεπα στον ύπνο μου - Ποια είναι τα προσόντα της;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπέος για Καϊλή: Την έβλεπα στον ύπνο μου - Ποια είναι τα προσόντα της;
«Δεν είμαι "φαν" της Εύας Καϊλή και κάθε Εύας Καϊλή. Δηλαδή, για να αναρωτηθούμε: ποια είναι τα προσόντα της Καϊλή;  Ας μας πει κάποιος ποια είναι τα προσόντα της!».

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν την Εύα Καϊλή και την εμπλοκή της στο Qatargate που την έφερε κρατούμενη στις φυλακές του Βελγίου.

Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος του Βόλου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην... αποστροφή του στους πολιτικούς και η κουβέντα οδηγήθηκε και στην κ. Καϊλή για την οποία μάλιστα αναρωτήθηκε «ποια είναι τα προσόντα της! Πώς πήγε στην Ευρωβουλή; Τι προσόντα είχε;».

«Δεν είμαι "φαν" της Εύας Καϊλή και κάθε Εύας Καϊλή. Δηλαδή, για να αναρωτηθούμε: ποια είναι τα προσόντα της Καϊλή; Ας μας πει κάποιος ποια είναι τα προσόντα της! Πώς πήγε στην Ευρωβουλή; Τι προσόντα είχε; Σε αυτή τη ζωή είναι σημαντικό, και ιδιαίτερα σε αυτές τις θέσεις, να πηγαίνουν άνθρωποι με αξίες, ικανότητα, που προσφέρουν έργο. Και όχι γιατί είναι όμορφοι ή όμορφες ή έχουν άλλα προσόντα. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει ποιους σταυρώνει» σχολίασε αρχικά στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν την γνώριζε... αποκάλυψε πως: «Εγώ προσωπικά την έβλεπα στον ύπνο μου. Αρκετές φορές, το έχω ξαναπεί»! Για να συνεχίσει: «Ρωτήστε για το ποιόν της τον κ. Βενιζέλο, που την είχε στο γραφείο του, να σας πει. Σίγουρα την ξέρει πολύ καλά ο κ. Βενιζέλος. Από εκεί γαλουχήθηκε. Η Εύα Καϊλή είναι ένα άτομο. Ξέρετε πόσες "Εύες" υπάρχουν και πόσοι αρσενικοί σαν την Εύα; Είναι πολύ λυπηρό… δυστυχώς. Οι άνθρωποι αυτοί εκλέγονται, ζητάνε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ο λαός τους τη δίνει, και αυτοί τον προδίδουν».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Ρεκόρ για τις τουρκικές εξαγωγές το 2022 - Πάνω από 254 δισ. δολάρια

Ακάρ: Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση με την Τουρκία για «να καλύψει σκάνδαλα»

«Η ισορροπία στο Αιγαίο αλλάζει υπέρ της Ελλάδας» - Ανησυχία στα τουρκικά ΜΜΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider