Συμμετοχή Σταϊκούρα στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμμετοχή Σταϊκούρα στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη
Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link, με τίτλο “24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum” και να πραγματοποιήσει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.

Ειδικότερα, στη διάρκεια του τριημέρου ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Axia, Citi, Goldman Sachs, Nomura, Paulson & Co., Bank of New York Mellon, Buffalo Thorn Capital Management LLC, Lord Abbett & Co. κ.ά.

Επιπλέον, αύριο, Πέμπτη ο Υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην τελετή λήξης (“Closing Bell Ceremony”) των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE), ενώ μεθαύριο, Παρασκευή θα παρουσιάσει τους κεντρικούς άξονες και τους στόχους της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης στο “24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum”.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Καμπανάκι» από το ΑΕΠ: Άνοδος μόνο 2,8% το 3ο τρίμηνο – Προς τα κάτω αναθεώρηση και για το 1ο εξάμηνο

Γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι/βασιλόπιτα και σοκολάτα μπαίνουν στο εορταστικό καλάθι

Δεσμεύονται έως 18 μήνες τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες για «μαύρο χρήμα»

gazzetta
gazzetta reader insider insider