Η κυβέρνηση διαψεύδει την παρουσία συζύγου υψηλόβαθμου συνεργάτη του Πούτιν στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η κυβέρνηση διαψεύδει την παρουσία συζύγου υψηλόβαθμου συνεργάτη του Πούτιν στην Ελλάδα
Χρήστες των social media ανέφεραν πως η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε, μέσω του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη διάψευση δημοσιευμάτων που ανέφεραν πως η σύζυγος του εκπροσώπου Τύπου του Κρεμλίνου βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως χρήστες των social media ανέφεραν πως η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Το υπουργείο σημειώνει πως «η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν.

Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider