ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το «απάτη pass» για το ρεύμα ήρθε το «απάτη για όλους» στον Τουρισμό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το «απάτη pass» για το ρεύμα ήρθε το «απάτη για όλους» στον Τουρισμό
Στις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα διπλασιασμό των δικαιούχων voucher για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους». Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διπλή εξαπάτηση των πολιτών».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ακόμη: «Στην αρχή ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψιν τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών. Σήμερα μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από τον Σεπτέμβριο! Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος».

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Μετά το "απάτη pass" για τους λογαριασμούς του ρεύματος ήρθε το "απάτη για όλους" στον τουρισμό. Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάζονται τα κονδύλια - Επεκτείνεται το πρόγραμμα σε επιπλέον 200.000 πολίτες

gazzetta
gazzetta reader insider insider