Γεωργιάδης: Δημοσιοποίηση μόνο των στοιχείων της εταιρείας «franchise» που αισχροκερδεί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Δημοσιοποίηση μόνο των στοιχείων της εταιρείας «franchise» που αισχροκερδεί
Θα δημοσιοποιείται μόνο το όνομα της συγκεκριμένης εταιρίας «franchise», η οποία θα παραβαίνει το ανώτατο όριο κέρδους του 3%.

Θα δημοσιοποιείται μόνο το όνομα της συγκεκριμένης εταιρίας «franchise», η οποία θα παραβαίνει το ανώτατο όριο κέρδους του 3% που έχει επιβληθεί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από το υπουργείο Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας.

Τη διευκρίνιση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση στη βουλή της τροπολογίας του που έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για το «γιότινγκ», και αφορά τη θέσπιση ανώτατου ορίου κέρδους 3% για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Θα δώσω αυτή την κατεύθυνση, ώστε στα δελτία τύπου που θα εκδίδει το υπουργείο με την δημοσιοποίηση των στοιχείων των εταιριών που παρανομούν θα κατονομάζεται το συγκεκριμένο κατάστημα «φρανσάις» που παραβαίνει το πλαφόν κέρδους του 3% ώστε να μην υφίστανται βλάβη τα υπόλοιπα καταστήματα «φρανσάις» που εφαρμόζουν το νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στις διευκρινήσεις αυτές προχώρησε ο κ. Γεωργιάδης, μετά από σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα δύο σενάρια του ΙΟΒΕ για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας από 3% έως 4% το 2022

Σε τροχιά ανακατατάξεων τα σούπερ μάρκετ – Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης στο λιανεμπόριο τροφίμων

gazzetta
gazzetta reader insider insider