Στη Ντιζόν της Γαλλίας ο Βασίλης Κικίλιας για το άτυπο συμβούλιο υπουργών Τουρισμού της Ε.Ε.

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στη Ντιζόν της Γαλλίας ο Βασίλης Κικίλιας για το άτυπο συμβούλιο υπουργών Τουρισμού της Ε.Ε.
Στην ατζέντα του Συμβουλίου αναμένεται να βρεθεί η ανάκαμψη του ευρωπαϊκού Τουρισμού μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Στη Ντιζόν της Γαλλίας, μεταβαίνει ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Τουρισμού της Ε.Ε., το οποίο διοργανώνει η γαλλική Προεδρία.

Στην ατζέντα του Συμβουλίου αναμένεται να βρεθεί η ανάκαμψη του ευρωπαϊκού Τουρισμού μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενθαρρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες να ταξιδεύουν εντός των χωρών της Ε.Ε., καθώς και πολιτικές επανεκπαίδευσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα.

Ο κ. Κικίλιας θα παρακαθήσει και στο γεύμα εργασίας του Συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί η στρατηγική προκειμένου να καταστεί η Ευρώπη κορυφαίος παγκόσμιος βιώσιμος τουριστικός προορισμός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργάνη: Απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν 1 εκατομμύριο μισθωτοί στην εκπνοή του 2025

Οι γιατροί προτείνουν άφθονα λαχανικά αλλά οι τιμές στα ράφια απλησίαστες!

Έως 1.300 ευρώ για σύνδεση με την αποχέτευση: Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση και τι καλύπτει

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider