Οικονόμου: Μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ με το «Δουλειές Ξανά» - Σκοπός ο περιορισμός της ανεργίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ με το «Δουλειές Ξανά» - Σκοπός ο περιορισμός της ανεργίας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ με σκοπό τον περιορισμό της ανεργίας και τη διευκόλυνση των ανέργων να βρίσκουν την εργασία που θέλουν.

Στο σχέδιο νόμου «Δουλειές Ξανά» αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Το Σ/Ν "Δουλειές Ξανά" αφορά τη μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ -μετονομάζεται σε Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης- με σκοπό τον περιορισμό της ανεργίας & τη διευκόλυνση των ανέργων να βρίσκουν την εργασία που θέλουν», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου και επισημαίνει: «Με σχέδιο συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Στα 55,5 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός από τα δάνεια του ν. Κατσέλη

Νέο Χωροταξικό Τουρισμού: Οι νέες «κόκκινες γραμμές» για το περιβάλλον και τι αλλάζει σε ξενοδοχεία, νησιά και επενδύσεις

Τα ανοιχτά μέτωπα για την ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider