Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές
Για την ακρίβεια και συγκεκριμένα για τις τιμές φωτιά σε καύσιμα και σιτάρι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο το μέλλον.

Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την ακρίβεια και συγκεκριμένα για τις τιμές φωτιά σε καύσιμα και σιτάρι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο το μέλλον.

Ο πλήρης αποκλεισμός από την Ευρώπη της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Παράλληλα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα στηρίξει την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και την Ελλάδα.

Για τις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μ. Ζαχάροβα, που έκανε λόγο για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία που εξαπολύθηκε στην Ελλάδα ο Υπουργός τόνισε ότι η «αξιοπιστία της κυρίας είναι μηδέν».

«Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι ντροπή η αντίδραση του δήθεν καλλιτεχνικού χώρου της χώρας» είπε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το επεισόδιο για την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιος ήταν ο Τσάρλι Κερκ

Δημογραφικό: Μόλις το 2,5% των 30άρηδων είναι γονείς - Με εισοδήματα έως 10.000 ευρώ η πλειοψηφία τους

ΕΣΠΑ: Προθεσμία ενός μηνός για επιδοτήσεις 200 εκατ. ευρώ στους μικρομεσαίους

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider