Βρετανία: Ο Τζόνσον ήταν σε πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown τον περασμένο Ιανουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Ο Τζόνσον ήταν σε πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown τον περασμένο Ιανουάριο
Νέα στοιχεία για τα πεπραγμένα του Βρετανού πρωθυπουργού εν μέσω της αυστηρής καραντίνας στη χώρα.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ήταν παρών σε ένα «πάρτι αποχαιρετισμού» στη Ντάουνινγκ Στριτ στις 14 Ιανουαρίου 2021, κατά τη διάρκεια της αυστηρής καραντίνας εκείνης της περιόδου λόγω του κορονοϊού, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Guardian».

Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων για κοινωνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης της Covid-19.

Η εκδήλωση είναι μία από αυτές που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Σου Γκρέι, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Μπόρις Τζόνσον φέρεται να εκφώνησε μία σύντομη ομιλία, ευχαριστώντας έναν συνεργάτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη διάρκεια της θητείας του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρέμεινε για περίπου πέντε λεπτά στον χώρο της εκδήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φουλ επίθεση από Κυριάκο - Άνοδος θρίαμβος μισή μονάδα για ΠΑΣΟΚ - Ο βασιλιάς είναι γυμνός λέει ο Οδυσσέας

Καύσιμα: Θα πέσει η βενζίνη με το πλαφόν; Παραδείγματα για την τιμή στην αντλία

Οι δισεκατομμυριούχοι του ελληνικού αθλητισμού - Το προφίλ τους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider