ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι φταίνε για το απόλυτο μπάχαλο με τα χιόνια, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι φταίνε για το απόλυτο μπάχαλο με τα χιόνια, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Όλοι έχουν από μία ευθύνη σε αυτή τη χώρα εκτός από τον κ. Μητσοτάκη που διεκδικεί τα πρωτεία του πιο ανεύθυνου Έλληνα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε νέα ανακοίνωσή του.

«Με χιλιάδες οδηγούς εγκλωβισμένους εδώ και ώρες και με κλειστούς τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από τις πρώτες ώρες του χιονιά, παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων εδώ και μία εβδομάδα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας ο αρμόδιος υπουργός και ο περιφερειάρχης για να ισχυριστούν ότι "κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική"!», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «απόλυτο μπάχαλο του επιτελικού κράτους σε συνδυασμό με απύθμενο θράσος και πρωτοφανή κυνισμό».

«Και φυσικά η ευθύνη ανήκει πάντα κάπου αλλού. 'Αλλοτε στους πολίτες, άλλοτε στον ΔΕΔΔΗΕ, άλλοτε στους "ασυνείδητους οδηγούς" και στην Αττική Οδό», σημειώνει και καταλήγει:

«Όλοι έχουν από μία ευθύνη σε αυτή τη χώρα εκτός από τον κ. Μητσοτάκη που διεκδικεί τα πρωτεία του πιο ανεύθυνου Έλληνα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αντιπολιτευτικοί μπελάδες από τα κομματικά «γεννητούρια» - Σκόνη και θρύψαλα ο ΣΥΡΙΖΑ - Νέοι καβγάδες στο ΠΑΣΟΚ

Πότε θα καταβληθεί το νέο επίδομα των 150 ευρώ σε οικογένειες με παιδιά - Οι εισοδηματικοί «κόφτες»

Ψηφιακή παγίδα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις: Αυτόματα πρόστιμα σε όσους ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους

Φόρτωση BOLM...
reader insider