Σκρέκας: «Φθηνή και αντιπαραγωγική» η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μειώσει τα μέτρα στήριξης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκρέκας: «Φθηνή και αντιπαραγωγική» η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μειώσει τα μέτρα στήριξης
«Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση.»

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, απάντησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, χαρακτηρίζοντας «φθηνή και αντιπαραγωγική» την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να «μειώσει» το έργο της κυβέρνησης.

«Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση. Η ενίσχυση διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τη διακύμανση των διεθνών τιμών ενέργειας και των τιμών ρεύματος στη χονδρική.

Είναι φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό αυτό μηχανισμό στήριξης, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η αντιπολίτευση την αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπρατάκος για ενέργεια: Τα νέα μέτρα ανακουφίζουν έμπρακτα όλους τους κλάδους

gazzetta
gazzetta reader insider insider