Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Γκάγκα για την αναφορά στους πολίτες σχετικά με τα pcr τεστ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Γκάγκα για την αναφορά στους πολίτες σχετικά με τα pcr τεστ
«Η προτροπή στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ φανερώνει ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης» ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Για «επικίνδυνες αλχημείες» και «ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης» από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την «προτροπή της κυρίας Γκάγκα στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η λύση είναι μία, η «άμεση οργάνωση δημόσιου και δωρεάν συστήματος ιχνηλάτησης της πανδημίας».

Αναλυτικά, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Πολίτες να περιμένουν ώρες για ένα μοριακό τεστ και πλιάτσικο από την απουσία δωρεάν πρόσβασης σε αυτά. Αυτή είναι η ντροπιαστική εικόνα των ημερών. Η κυβέρνηση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε καταφεύγει τώρα σε επικίνδυνες αλχημείες.

Η προτροπή της κυρίας Γκάγκα στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ φανερώνει ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης. Η ίδια η κυβέρνηση έχει ορίσει ότι πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται μόνο με pcr. Η λύση είναι μια: άμεση οργάνωση δημόσιου και δωρεάν συστήματος ιχνηλάτησης της πανδημίας» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider