Πολιτική | Διεθνή
22-12-2021 | 12:25

Κύπρος: Την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξήγγειλε ο Α. Νεοφύτου

Newsroom
Μοιράσου το
Κύπρος: Την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξήγγειλε ο Α. Νεοφύτου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την πρόθεσή του διεκδικήσει το χρίσμα για τη θέση του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κύπρο γνωστοποίησε ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ. Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου, μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με τις θυσίες των συμπολιτών μας, τις σωστές κινήσεις της κυβέρνησης, και σχηματίζοντας πλειοψηφίες στη Βουλή, πετύχαμε η χώρα μας να σταθεί όρθια στα δύσκολα. Έτσι η Κύπρος μπορεί να κάνει το άλμα στο μέλλον. Αν η χώρα μας ευημερεί αύριο, θα εξαρτηθεί σήμερα από τη βούλησή μας να παίρνουμε υπεύθυνες αποφάσεις και την ικανότητά μας να τις κάνουμε πράξεις. Μόνο μια Κύπρος σύγχρονη και ανταγωνιστική διασφαλίζει ότι η ζωή μας -και η ζωή των παιδιών μας- θα γίνει καλύτερη. Ήδη κάνουμε το πρώτο βήμα: Με μια σειρά μεταρρυθμίσεις για ένα νέο οικονομικό μοντέλο, πιο υγιές και πιο βιώσιμο [...].

Εδώ και 30 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή, με υπομονή και μετριοπάθεια, φέρνω αποτελέσματα με θετικό πρόσημο στη χώρα μας. Ποτέ δεν κρύφτηκα. Ποτέ δεν απέφυγα να βγω μπροστά. Με καθαρές θέσεις και καθαρές λύσεις, προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Φίλες και φίλοι συμπολίτες, θέλω σήμερα να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό καταθέτω την ανάλογη πρόταση στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.