Ελλάδα
25-11-2021 | 13:55

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανικανότητα του Μητσοτάκη οδηγεί σε εκατόμβες νεκρών και σε καταστροφικό lockdown

Newsroom
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Η ανικανότητα του Μητσοτάκη οδηγεί σε εκατόμβες νεκρών και σε καταστροφικό lockdown
live updates: Ανανεώθηκε πριν

«Επίθεση» εναντίον του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη αναφορικά με την πανδημία και τον αριθμό των θανάτων που καταγράφει η χώρα εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως «με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ό,τι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ο κ. Πλεύρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα διαψευστεί για μια ακόμη φορά, όσον αφορά στις προβλέψεις του για την πανδημία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας «ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών», ενώ σημειώνει πως «η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του οδηγεί σε εκατόμβες νεκρών και σε ένα ακόμη καταστροφικό lockdown.

«Επειδή ο κος Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί 

«Ο κ. Πλεύρης ως υπουργός υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ότι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του.

Το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύει τόσο αυτός όσο και ο εθνικός ψεύτης κ. Οικονόμου, για να απαντούν στον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης, αν επιδείκνυαν για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό λοκντάουν. 

Η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο.

Τέλος, επειδή ο κος Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πλεύρης: Ο Τσίπρας θα διαψευστεί για μια ακόμη φορά στις προβλέψεις του για την πανδημία

Τσίπρας: Η αδράνεια της κυβέρνησης οδηγεί σε εκατόμβη θυμάτων και σε lockdown