Επίθεση Γεωργιάδη στην αντιπολίτευση, μετά τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση Γεωργιάδη στην αντιπολίτευση, μετά τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία
«Ο ελληνικός λαός με πολλές θυσίες και πολύ μεγάλη προσπάθεια κερδίζει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Το 2022 θα πάμε ακόμη καλύτερα» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Βολές κατά της αντιπολίτευσης, για την κριτική προς τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη φθινοπωρινή έκθεση της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Σε δήλωση του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρει πως «είναι σαφές ότι η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση και η μιζέρια, η οποία εξάγεται για τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Γεωργιάδη:

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τις νέες – φθινοπωρινές - προβλέψεις της που ανεβάζουν την εκτίμηση για την ανάπτυξη της Ελλάδας το 2021 στο 7,1% από 4,3% του ΑΕΠ, τονίζει ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κέρδισε δυναμική το 2021, γεγονός που οφείλεται ιδίως στις επενδύσεις.

Μετά τις προβλέψεις και τις διαπιστώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι σαφές ότι η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση και η μιζέρια, η οποία εξάγεται για τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο ελληνικός λαός με πολλές θυσίες και πολύ μεγάλη προσπάθεια κερδίζει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα.

Το 2022 θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν επιβεβαιώνουν την ισχυρή αλλά και διατηρήσιμη ανάπτυξη

gazzetta
gazzetta reader insider insider