Τα επόμενα βήματα του ΚΙΝΑΛ - Πώς θα λειτουργήσει μέχρι τις εκλογές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα επόμενα βήματα του ΚΙΝΑΛ - Πώς θα λειτουργήσει μέχρι τις εκλογές
Στις πέντε το απόγευμα συγκαλείται η Επιτροπή Καταστατικού προκειμένου να αποφανθεί επί της πρότασης που αφορά στην αλλαγή ή μη των ημερομηνιών διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η σύγκληση της Επιτροπής Καταστατικού προκειμένου να αποφανθεί επί της πρότασης που αφορά στην αλλαγή ή μη των ημερομηνιών διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Εκεί θα φανούν τα επόμενα βήματα του κόμματος για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, στη σκιά του τραγικού χαμού της Φώφης Γεννηματά, που σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να επαναβεβαιωθεί ότι τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν προκύψει μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά δεν επηρεάζουν αυτή τη διαδικασία.

Όσον αφορά στο κενό που προκύπτει στην αντιπροσωπεία στη Βουλή, εκεί προκρίνεται μια λύση που θέλει τα λειτουργικά ζητήματα του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή να αναλάβει ο Γραμματέας της ΚΟ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ την εκπροσώπηση του κόμματος στα νομοθετικά ζητήματα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που αφορούν στην παρουσία του κόμματος επί του Κοινοβουλίου να αναλάβουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά - Η εξαγγελία του πρωθυπουργού για πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Τασούλας: Το μεγαλύτερο χειροκρότημα για την Φώφη Γεννηματά είναι αυτό που δεν θα το ακούσει η ίδια

Εθνικό πένθος για τη Φώφη Γεννηματά - Στη Μητρόπολη το λαϊκό προσκύνημα

gazzetta
gazzetta reader insider insider