Στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και ο Παύλος Χρηστίδης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και ο Παύλος Χρηστίδης
Ο κ. Χρηστίδης πρόκειται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Και έκτη υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, η τρίτη μετά την ασθένεια της Φώφης Γεννηματά, αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγο. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται να καταθέσει υποψηφιότητα και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης. Ο κ. Χρηστίδης πρόκειται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Νωρίτερα χθες με μια αιφνιδιαστική κίνηση λίγο πριν λήξει ο χρόνος κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε παρόν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Βασικό στοιχείο της απόφασης του κ. Γερουλάνου, ήταν, όπως εξηγεί στην επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ), η απόφαση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά να αποσύρει τη δική της υποψηφιότητα.

Η υποψηφιότητα Γερουλάνου ανακατεύει την τράπουλα και αλλάζει τα δεδομένα στην εκλογή για νέα ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς ο πρώην υπουργός έχει διαφορετικά πολιτικά χαρακτηριστικά. Εκτός του κ. Γερουλάνου, υποψήφιος ανακοίνωσε πως θα είναι και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider