Ευχαριστίες Σταϊκούρα στον Ζαββό - Το σχόλιο του ΥΠΟΙΚ για τον ανασχηματισμό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευχαριστίες Σταϊκούρα στον Ζαββό - Το σχόλιο του ΥΠΟΙΚ για τον ανασχηματισμό
«Το έργο που επιτελέστηκε στη διάρκεια της θητείας του ήταν σημαντικό» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών για τον τέως υφυπουργό.

Τις ευχαριστίες του προς τον Γιώργο Ζαββό για την παρουσία του στη θέση του υφυπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, που έλαβε τέλος σήμερα με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε δήλωση του, ο κ. Σταϊκούρας, αφού ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του, στη συνέχεια ευχαριστεί τον κ. Ζαββό «για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία μας. Το έργο που επιτελέστηκε στη διάρκεια της θητείας του, για τη σταθεροποίηση και την περαιτέρω ενίσχυση του χρηματοπιστωτικού τομέα, με "αιχμή" το πρόγραμμα "Ηρακλής" για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών, είναι σημαντικό».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σταϊκούρα:

Η χώρα μας λειτουργεί σε ένα παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ρευστό περιβάλλον, μεγάλων προκλήσεων, που παράλληλα όμως της δίνει και σημαντικές ευκαιρίες.

Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε νέα σύνθεση της Κυβέρνησης.

Τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του,προς το πρόσωπό μου.

Από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, υπό τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, για την προώθηση των συμφερόντων της Πατρίδας και όλων των πολιτών. Σε στενή συνεργασία με τα μέλη του οικονομικού επιτελείου, τα στελέχη και τους εργαζομένους του Υπουργείου, θα εργαστούμε ώστε το Υπουργείο Οικονομικών να συνεισφέρει, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και στην αξιοποίηση των ευκαιριών που έχουμε μπροστά μας.

Ευχαριστώ, επίσης, τον μέχρι σήμερα Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, κ. Γεώργιο Ζαββό, για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία μας. Το έργο που επιτελέστηκε στη διάρκεια της θητείας του, για τη σταθεροποίηση και την περαιτέρω ενίσχυση του χρηματοπιστωτικού τομέα, με «αιχμή» το πρόγραμμα «Ηρακλής» για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών, είναι σημαντικό.

Είμαι πεπεισμένος ότι με αίσθημα ευθύνης, σχέδιο, μεθοδικότητα, ενότητα και σκληρή δουλειά, θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε η Ελλάδα να καταστεί ολόπλευρα πιο ισχυρή και η οικονομία της να εισέλθει σε τροχιά ισχυρής, βιώσιμης, κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανασχηματισμός: Οι δηλώσεις των νέων υπουργών, μετά από την ορκωμοσία

Ανασχηματισμός «ανοικτών μετώπων» και υψηλού ρίσκου - Έκπληξη με Αποστολάκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider