Καραμανλής: Θα ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών - Δεν θα μείνει κανείς μόνος

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Καραμανλής: Θα ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών - Δεν θα μείνει κανείς μόνος
Την Βαρυμπόμπη, όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Αχ Καραμανλής.

Την Βαρυμπόμπη, όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Αχ Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Καραγιάννη.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε ότι η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες, ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών. «Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος», επισήμανε.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη. Όμως όλοι μαζί, η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια - όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω. Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider