Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για την παραίτηση του διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για την παραίτηση του διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας
«Ο κ. Σκέρτσος ή γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα δεν επιχειρούν και έλεγε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό ή δεν γνώριζε και έλεγε ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

Με επίθεση κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσο, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Κουμεντάκου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «μόλις την περασμένη Παρασκευή ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του διαβεβαίωνε ότι η χώρα έχει διαθέσιμα 74 εναέρια μέσα πυρόσβεσης εκ των οποίων τα 32 είναι ελικόπτερα, ανάμεσά τους και τα Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού. Σήμερα παραιτήθηκε ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού για λόγους που σχετίζονται με τη διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στη μάχη με τις φωτιές. Άρα ο κ. Σκέρτσος ή γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα δεν επιχειρούν και έλεγε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό ή δεν γνώριζε και έλεγε ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Και στις δυο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος και υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό. Έτσι εξηγείται και η άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει στις καθημερινές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον ακριβή αριθμό όσων εναέριων μέσων επιχειρούν.

Όπως φαίνεται το επιτελικό κράτος δεν κατάφερε να πείσει τους πυρόπληκτους πολίτες ότι δεν μπορούν να διακρίνουν αεροπλάνα και ελικόπτερα για “λόγους αεροναυπηγικής” και έχει αρχίσει να αναζητά πλέον αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσει την πρωτοφανή καταστροφή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργος Κουμεντάκος

gazzetta
gazzetta reader insider insider