Μητσοτάκης: Θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού και για ηλικίες 12 ετών και πάνω

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού και για ηλικίες 12 ετών και πάνω
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.

Στους εμβολιασμούς των παιδιών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία και σε συζήτηση με πολίτες.

Συγκεκριμένα, είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω, ενώ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fly Over Θεσσαλονίκης (ΣΔΙΤ): «Παράθυρο» για αποζημιώσεις σε ΑΒΑΞ - ΜΕΤΚΑ;

ΕΝΦΙΑ 2026: Πότε έρχεται ο λογαριασμός σε 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων - Κλείνει η πλατφόρμα του Ε9

Σε εφαρμογή από σήμερα το Εργάνη ΙΙ: Τι αλλάζει για εργοδότες και εργαζόμενους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider