Α. Τσίπρας στη Βουλή: Επίθεση στην κυβέρνηση για την πανδημία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Α. Τσίπρας στη Βουλή: Επίθεση στην κυβέρνηση για την πανδημία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή
Αιχμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Βολές κατά της κυβέρνησης της ΝΔ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ειδικότερα για το θέμα των εμβολιασμών εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής επί της συζήτησης για την ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Μιλώντας για την απόφαση σχετικά με τη σύσταση μη χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών, ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως η κυβέρνηση αντί συγγνώμης σε νέους κάτω των 39 ετών που με δικές της υποδείξεις η επιτροπή όρισε μόνο ένα εμβόλιο κι άσκησε πιέσεις ενώ στην ΕΕ έλεγαν ότι αυτό προκαλεί θρομβώσεις στους νέους αυτό το εμβόλιο θρομβώσεις, συνεχίζει την καραμέλα πως η αντιπολίτευση δεν «έβαλε πλάτη» στην διαχείριση της πανδημίας.

«Είπε ο κύριος Μητσοτάκης ότι δε βάλαμε πλάτη για την διαχείριση της πανδημίας. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να το πει μονάχα κάποιος που δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας ή είναι αχάριστος. Θέλω να θυμίσω ποια ήταν η στάση σας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε καθετί που έκανε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζω ότι είχατε έρθει εδώ και μας κουνάγατε το δάχτυλο ως υπεύθυνους και εγκληματίες για τον ιό της γρίπης. Και έρχεστε σήμερα εδώ σα να μην έχετε καταλάβει τίποτα» είπε ο κ. Τσίρας.

Για τα οικονομικά της ΝΔ

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε τις επιθέσεις του κατά της κυβέρνησης για τα οικονομικά της ΝΔ, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υποσχέθηκε εξυγίανση των οικονομικών του κόμματός του και φόρτωσε τον Έλληνα φορολογούμενο με 128 εκατ. σε 5 χρόνια. Αλήθεια, με αυτά τα δεδομένα, θα εμπιστευόταν κανείς τον κ. Μητσοτάκη έστω και για διαχειριστή της πολυκατοικίας του;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider