Τσίπρας: Aν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Aν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι
Όπως σημείωσε, «οι νέοι άνθρωποι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους, καθώς οδηγούνται σε αδιέξοδο από τις επιλογές της κυβέρνησης».

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά και την αβεβαιότητα για την μετά Covid εποχή, συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από την Ηλεία, την οποία επισκέφτηκε χθες. «Κατάργηση πανεπιστημιακών σχολών, υποβάθμιση των υποδομών και των δομών Υγείας, απουσία σχεδιασμού για το αύριο, είναι η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός της Ηλείας», υπογραμμίζει ο Αλ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει, «οι νέοι άνθρωποι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους, καθώς οδηγούνται σε αδιέξοδο από τις επιλογές της κυβέρνησης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχεδιάζει την επόμενη μέρα για τη χώρα με τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο. Αν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider