Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η μόνη αριστεία που επιδεικνύει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτακη είναι στην κοροϊδια των πολιτών περί «αξιοκρατίας», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαμαντάρη ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης για το θέμα με τον τίτλο σπουδών από το Columbia.

«Ο υφυπουργός κ. Διαματάρης ομολόγησε ότι ουδέποτε πήρε πτυχίο από το Columbia, όπως ψευδώς ανέφερε στο βιογραφικό του» σχολίασε ο κ. Χαρίτσης, προσθέτοντας:

«Η μόνη αριστεία που επιδεικνύει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτακη είναι στην κοροϊδια των πολιτών περί «αξιοκρατίας». Εκεί ομολογουμένως αριστεύει».

Και καταλήγει: «Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: θα περιμένει πολύ ακόμα για να αποπέμψει τον υφυπουργό του ο κ. Μητσοτάκης;»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

«Μηχανή κοπής χρήματος» η Coca Cola Zero

Νέο Αεροδρόμιο Κρήτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-GMR): Προσφορά από Indra για τα συστήματα αεροναυτιλίας - «Απογειώνεται» τέλη 2028

Φόρτωση BOLM...
reader insider