Κλείδωσε η Εύα Καϊλή για το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ 

Απόστολος Μαγγηριάδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείδωσε η Εύα Καϊλή για το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ 
Ξανά υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι η Εύα Καϊλή, δίνοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελαν υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η νέα υποψηφιότητα της για την ευρωβουλή κλείδωσε μετά από συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στη Χαριλάου Τρικούπη. Η κυρία Καϊλή, είχε δηλώσει πως θα πάρει τις οριστικές της αποφάσεις αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Η ίδια φαίνεται πως ήθελε να παραμείνει στις Βρυξέλλες παρά το ότι η πρόθεση της κ. Γεννηματά ήταν να ανανεώσει πλήρως το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων, των κκ. Καμίνη, Χρηστίδη και Νίκο Παπανδρέου.

Το ΚΙΝΑΛ πλέον θα πρέπει να καταλήξει σε υποψήφιο για το δήμο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο Σπύρος Βούγιας φαίνεται πως έχει ήδη παρασκηνιακά επιδιώξει την επαφή με την κυρία Γεννηματά και επιχειρεί να αποσπάσει το χρίσμα. Σύμφωνα πάντως με μια έτερη πηγή πληροφόρησης, αναμένονται κι άλλες υποψηφιότητες στο επόμενο διάστημα.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, που έχει δηλώσει πως θέλει να κατέβει σε οποιαδήποτε κάλπη προηγηθεί (αυτή των εθνικών εκλογών εάν προηγηθούν των ευρωεκλογών, ή αυτή των ευρωεκλογών εάν προηγηθούν των εθνικών εκλογών). Η εξέλιξη αυτή πάντως - δηλαδή η νέα υποψηφιότητα της Εύας Καϊλή - ανοίγει το δρόμο και για τον ίδιο, ώστε να κατέβει υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, εάν το επιλέξει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider