Χρυσό για τον Κορίρ στα 800 μ. -Τέταρτο διαδοχικό για την Κένυα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χρυσό για τον Κορίρ στα 800 μ. -Τέταρτο διαδοχικό για την Κένυα
Το 4ο διαδοχικό σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κατέκτησε η Κένυα στα 800μ. Στον τελικό του αγωνίσματος στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, νικητής αναδείχθηκε ο Κενυάτης Κιπκουρούϊ Εμάνουελ Κορίρ με  1:45.06, με δεύτερο τον συμπατριώτη του Τσέρουγιοτ Ρότιτς με 1:45.23 και τρίτο τον Πολωνό Πάτρικ Ντόμπεκ με 1:45.39.

Το 4ο διαδοχικό σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κατέκτησε η Κένυα στα 800μ. Στον τελικό του αγωνίσματος στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, νικητής αναδείχθηκε ο Κενυάτης Κιπκουρούϊ Εμάνουελ Κορίρ με 1:45.06, με δεύτερο τον συμπατριώτη του Τσέρουγιοτ Ρότιτς με 1:45.23 και τρίτο τον Πολωνό Πάτρικ Ντόμπεκ με 1:45.39.

Ο Αμερικανός Κλέιτον Μέρφι, ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο το 2016 στο Ρίο κατετάγη στην τελευταία θέση (9η) με 1:46.53. Το 2008 στο Πεκίνο νικητής ήταν ο Κενυάτης Γουίλφρεντ Μπουνγκέι, ενώ το 2012 στο Πεκίνο και το 2016 στο Ρίο ο συμπατριώτης του Ντέιβιντ Ρουντίσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider