Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο: Θύματα των χάκερς τα στοιχεία όσων αγόρασαν εισιτήρια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο: Θύματα των χάκερς τα στοιχεία όσων αγόρασαν εισιτήρια
Οι χάκερς κατάφεραν να διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών στο internet.

Στόχος χάκερς έγιναν τα στοιχεία πολιτών που αγόρασαν εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, που επικαλείται στελέχη της κυβέρνησης της Ιαπωνίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα ονόματα χρηστών και οι κωδικοί ασφαλείας των πολιτών που αγόρασαν εισιτήρια από την Ιαπωνία και από το εξωτερικό έπεσαν θύματα κυβερνοεπίθεσης, με τους χάκερς να καταφέρνουν να διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα στο internet.

Σύμφωνα με το Kyodo, την υπόθεση ερευνούν οι διοργανωτές των Αγώνων.

Υπενθυμίζεται πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα πρώτα αθλήματα των οποίων ξεκίνησαν σήμερα, θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρόσληψη 411 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μισθό από 6.800 ευρώ

Οι ηγέτες των τρίτων και τέταρτων θητειών - Η χαμένη τιμή του μοσχαριού και οι δημοσκοπήσεις

Ben & Jerry's: Η αυτοκρατορία του παγωτού που ξεκίνησε από ένα παλιό βενζινάδικο - Το αδιέξοδο με την Unilever

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider