Θεοδωρικάκος: Το υπουργείο Ανάπτυξης επιστρέφει 43 εκατ. ευρώ από επενδύσεις που δεν ολοκληρώθηκαν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Το υπουργείο Ανάπτυξης επιστρέφει 43 εκατ. ευρώ από επενδύσεις που δεν ολοκληρώθηκαν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην επιστροφή χρημάτων στην ΑΑΔΕ από επενδύσεις προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων που δεν ολοκληρώθηκαν, προχωρά για πρώτη φορά το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στην επιστροφή χρημάτων στην ΑΑΔΕ από επενδύσεις προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων που δεν ολοκληρώθηκαν, προχωρά για πρώτη φορά το υπουργείο Ανάπτυξης, υλοποιώντας τη δέσμευση του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου για απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου: «Είχαμε δεσμευτεί ότι θα επιστρέψουν στον Έλληνα φορολογούμενο τα χρήματα που δόθηκαν στο παρελθόν από τον αναπτυξιακό νόμο για επενδύσεις οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν.

Κάποιοι τότε το αμφισβήτησαν. Σήμερα ανακοινώνουμε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ήδη στείλει για είσπραξη στην ΑΑΔΕ τα πρώτα 43 εκατ. ευρώ προς ανάκτηση. Και συνεχίζουμε με τον ίδιο εντατικό ρυθμό τον έλεγχο και τις ανακτήσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Γιατί οφείλουμε να κάνουμε πράξη τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, ώστε τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών να πιάνουν τόπο σε πραγματικές παραγωγικές επενδύσεις που φέρνουν θέσεις εργασίας και ισχυρή ανάπτυξη στον τόπο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων με μισθό 1.250 ευρώ και ηλικιακό «κόφτη» - Όλη η απόφαση

Το Obsession σπάει τα κοντέρ: Εισπράξεις 500 φορές το μπάτζετ του

Σε τι στοχεύει ο Σαμαράς - H Γκίλφοϊλ ήταν η... αρχή - Oι μεταγραφές

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider