Χατζηδάκης: «Οι τράπεζες δεν μπορούν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι!»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χατζηδάκης: «Οι τράπεζες δεν μπορούν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι!»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο υπουργός «επιλέγει να αποδομήσει όσους κατηγορούν την κυβέρνηση πως δεν δίνει δήθεν ούτε τ’ αγγέλου της νερό».

«Νομοθετήσαμε μηδενισμό ή μείωση 6 βασικών τραπεζικών προμηθειών, διότι οι τράπεζες δεν μπορούν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι! Από αύριο το πρωί, όσοι κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, θα δουν μια καινούργια, πολύ πιο θετική πραγματικότητα!» τονίζει στο καθιερωμένο πλέον βίντεο στο TikTok, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός «επιλέγει να αποδομήσει όσους κατηγορούν την κυβέρνηση πως δεν δίνει δήθεν ούτε τ’ αγγέλου της νερό».

«Θα δείτε μία πολύ πιο θετική πραγματικότητα» τονίζει ο υπουργός. «Ήταν υποχρέωση μας και το κάναμε» προσθέτει.

Υπογραμμίζει δύο βασικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, αφενός τη σημαντική μείωση της ανεργίας και αφετέρου την αύξηση κατ’ επανάληψη του κατώτατου μισθού.

@kostis_hatzidakis Νομοθετήσαμε μηδενισμό ή μείωση 6 βασικών τραπεζικών προμηθειών, διότι οι τράπεζες δεν μπορούν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι! Από αύριο το πρωί, όσοι κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, θα δουν μια καινούργια, πολύ πιο θετική πραγματικότητα! #tiktokgreece #fypgreece #fyp #ellada ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Κλειδώνουν» οι παρατάσεις σε ΦΠΑ και φορο-κίνητρα – Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι για την στήριξη ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Ποιοι όμιλοι «προκρίνονται» για το φοιτητικό / πολιτιστικό ΣΔΙΤ στη Δυτική Αττική – Ποιος έμεινε «εκτός»

Εξοχική κατοικία: Αμερικάνοι και Καναδοί «σαρώνουν» την Ελληνική αγορά - Πόσα δίνουν, ποιες περιοχές προτιμούν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider